Hogwarts ali Bradavičarka je
čarovniška akademija za
vse z magičnimi oz. čarovniškimi
sposobnostimi.
Hogwarts so ustanovili
štirje čarovniki in čarovnice:
Godric Gryfondom,
Salazar Spolzgad,
Daniela Drznvraan
in Perwola Pihpuff.
Po njih se tudi imenujejo
štirje domovi šole.
Tukaj imaš možnost,
da začneš to šolo
obiskovati tudi ti. Prijaviš
se pod izmišljenim
imenom in z izbranim videzom.
Takrat se tvoje dogodivščine pričnejo!
Želimo ti veliko užitkov in veselo RPG-janje.
|
FEBRUAR |
jasno, -13 °C
 |
Gryfondom: 125
Spolzgad: 141
Drznvraan: 72
Pihpuff: 124
|
Na mnogih forumih se za oglaševanje pojavljajo tudi pasice. Če nam želiš pomagati z oglaševanjem, da nas bo še več uporabi našo pasico. In oglašuj!
| Koda: | [url=http://bradavicarkazavedno.slovenianforum.com/forum][img]http://shrani.si/f/2d/10a/1w4YSIwP/untitled-9.png[/img][/url] |
|
Spodaj najdete pasice vseh forumov, ki jih oglašujemo na tem forumčku!
 |
| | |
| Avtor | Sporočilo |
|---|
Kitty Kat VIP Gryfondom

Število prispevkov: 263 Join date: 30/11/2010 Starost: 14
 | Naslov sporočila: Predlogi glede foruma Pet Dec 03, 2010 5:11 pm | |
| Tukaj lahko predlagate karkoli, da bo forum še boljši. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Tor Feb 22, 2011 8:28 pm | |
| Torej, nočem biti tečna ali kaj podobnega vendar samo en predlog. Administratorji in moderatorji imajo izjemno temno barvo. Zdi se mi, da bi bolje prišle do izraza svetle barve, saj je skin foruma temen. Da dam primer:
Anja je tečna!- črna Anja je tečena! - modra Anja je tečna! - oranžna
Tega seveda ne vzeti kot teženje, prilizovanje ali kaj drugega. Vendar se nič ne vidi, ko poskušam ugotoviti kdo je napisal post. Samo predlog! |
|  | | Gost Gost
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Čet Jul 28, 2011 3:39 pm | |
| Predlagam da bi se odprle tudi prijave za profesorje (da bi bilo na Bradavičarki morda bolj živo). In lahko bi odprli temo, v kateri bi izbirali pisca mesca.  |
|  | | Kitty Kat VIP Gryfondom

Število prispevkov: 263 Join date: 30/11/2010 Starost: 14
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Čet Jul 28, 2011 4:38 pm | |
| Prijave za profesorje so odprte. Če bi brali obvestila, bi to vedeli.  No, glede pisca meseca, člana meseca itd., pa se bo treba še pogovoriti. Verjetno bomo to uvedle, po manjši prenovici. |
|  | | Gost Gost
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Pet Avg 05, 2011 10:15 am | |
| Mene pa zanima zakaj je samo tri dni časa za narediti nalogo. Ker nekateri ne moremo tako pogosto priti sem in jaz sem šele danes opazila, da je sploh naloga  , seveda sem jo potem naredila. Saj ne da me to kaj zelo moti samo nisem pričakovala, da bo tako malo časa, običajno je na forumih približno 1 teden časa. |
|  | | Destiny Anabelle Campbell VIP Gryfondom

Število prispevkov: 991 Join date: 19/12/2010 Starost: 16 Kraj: Bradavičarka (med počitnicami v Londonu pri starših)
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Pet Avg 05, 2011 10:21 am | |
| Hej. Najprej hvala za predlog in tudi mi adminke smo že razmišljale o tem, da bi bilo za naloge 1 teden časa, tako, da od zdaj naprej BO za naloge 1 teden.  Tako, da vsi ki še niste naredili naloge, kr počasi, časa imate še do torka.  ____________________ Destiny Anabelle Campbell 6. letnik Gryfondom |
|  | | Gost Gost
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Sre Avg 10, 2011 1:32 pm | |
| Lahko bi naredili tekmovanje za naj člana meseca, naj sliko. |
|  | | Anne Marie Duerre VIP Gryfondom

Število prispevkov: 599 Join date: 30/11/2010 Starost: 16 Kraj: Bradavičarka ( med počitnicami v Newcastleu)
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Sre Avg 10, 2011 1:35 pm | |
| to smo mislile narediti ja samo da bi izbrali naj učence iz vsakega doma in bi potem postali predstavniki študentov ampak potem smo začele razmišljati o plesu in tekmi in se je ta ideja opustila...lahko naredimo to če vas zanima ja ^^ ____________________ Anne Marie Duerre 5.letnik Gryfondom |
|  | | Gost Gost
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Sre Avg 10, 2011 3:48 pm | |
| Hi, predlagam, da bi v koledar vpisali vse prhajajoče dogodke in ne samo rojstne dneve (npr. zključni ples, izleti v Meryascoveeno, tekme...), da bi se o teh dogotkih pozanimali hitreje. |
|  | | Adrian Hawke Pihpuff

Število prispevkov: 1614 Join date: 26/07/2011 Starost: 16 Kraj: Anglija
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Sre Avg 10, 2011 4:53 pm | |
| | Anne Marie Duerre je napisal/a: | | to smo mislile narediti ja samo da bi izbrali naj učence iz vsakega doma in bi potem postali predstavniki študentov ampak potem smo začele razmišljati o plesu in tekmi in se je ta ideja opustila...lahko naredimo to če vas zanima ja ^^ |
Se sliši zanimivo. Glede na to, da naj bi bli predstavniki študentov zbrani na podlagi svojih dosežkova pa tega, predvidevam, da če bi to tuki uvedl, bi blo tut tko?
Drugač pa glede Quidditcha: Upam, da nam bo uspel to izpeljat, ker mi res zveni kul. Jz bi se takoj prjavla, ampak zbrat 7 ljudi je kr težko. Pa zdi se mi, da je u Gryfondomu največ učencev, tko je pol tut za Quidditch avtomatično več kandidatov. |
|  | | Camille Huntington

Število prispevkov: 41 Join date: 12/08/2011 Kraj: Bradavičarka
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Pet Avg 12, 2011 1:50 pm | |
| Predlagam, da naredite hitri odgovor  Ker zdej je naštiman, da moraš it post reply in moraš čakat , da ti odpre novo stran itd. itd.. nevem, preprostejše bi bilo, če bi naredili hitri odgovor^^ Samo predlagam  |
|  | | Adrian Hawke Pihpuff

Število prispevkov: 1614 Join date: 26/07/2011 Starost: 16 Kraj: Anglija
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Ned Avg 14, 2011 7:18 pm | |
| Js mam pa predlog, da bi v temi Okolica Bradavičarke naredili še podtemo "Hagridova Koča" al pa neki tazga, saj majo učenci tam pouk "Skrb za magična bitja", pa še Hagrida lahko kdo kdaj obišče.  |

Število prispevkov: 599 Join date: 30/11/2010 Starost: 16 Kraj: Bradavičarka ( med počitnicami v Newcastleu)
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Pon Avg 15, 2011 12:12 am | |
| oky bomo vse predloge upoštevale samo da jez pridem domov ker me trenutno ni doma ^^ ____________________ Anne Marie Duerre 5.letnik Gryfondom |
|  | | Gost Gost
 | Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Pon Avg 15, 2011 6:19 pm | |
| lahko bi med učilnicami uvedli, še učilnico za vedeževanje |

| Naslov sporočila: Re: Predlogi glede foruma Pon Avg 15, 2011 7:50 pm | |
| | Adrian Hawke je napisal/a: | Js mam pa predlog, da bi v temi Okolica Bradavičarke naredili še podtemo "Hagridova Koča" al pa neki tazga, saj majo učenci tam pouk "Skrb za magična bitja", pa še Hagrida lahko kdo kdaj obišče.  |
Narejeno!!
Učilnica za vedeževanje je pa že na poti! ^^____________________ Anne Marie Duerre 5.letnik Gryfondom |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |